Cea mai de succes cântăreaţă din România are o poveste de viaţă ce ar putea face într-o bună zi subiectul unui film. Născută în Mangalia, în urmă cu aproape 28 de ani, Inna întruchipează basmul Cenuşăresei, care dintr-o anonimă a devenit într-un timp destul de scurt cel mai vandabil produs de export românesc.

Această prezentare necesită JavaScript.

Elena Alexandra Apostoleanu a fost de când se ştie pasionată de muzică. A încercat să se afirme în domeniu de la vârste fragede, dar abia în 2007, când avea deja 20 de ani, i-a cunoscut pe oamenii potriviţi.

Ajutată de impresarul ei, Lucian Ştefan, şi de băieţii de la echipa de producţie Play&Win, Inna a rupt gura târgului cu piesa „Hot”, în 2008, care a ajuns în topurile muzicale europene. A fost impulsul de care a avut nevoie pentru a-şi construi o carieră de invidiat.

În paralel cu muzica, Inna a fost foarte atentă şi cu imaginea. Mici retuşuri fizice, şedinţe foto îndrăzneţe şi ţinute extravagante – acestea au constituit formula de a se transforma într-un star internaţional.

Sunt deja şase ani de când Inna este o celebritate, dar pentru mulţi pare o eternitate. Cum ar fi lumea muzicală românească fără ea?

Citeste si...  Bianca Drăguşanu merge din chirurg în chirurg. Vezi ce operație și-a mai făcut vedeta