Avand in vedere ultimele miscari de pe scena politica este clar PSD și UNPR pun la cale transferul verii în politică!
 
 
114909_1
 
Victor Ponta e foarte aproape de a ceda portofoliul Justiției celor de la UNPR, desi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a susţinut că nu a luat deocamdată o decizie de a se înscrie în UNPR. El a confirmat că a avut mai multe discuţii „de-a lungul timpului” cu vicepremierul Gabriel Oprea.
 
„Sunt discuţii politice tot timpul purtate. Este vorba de o coordonare de către vicepremier a Ministerului Justiţiei, la nivelul guvernului. La nivel politic nu s-a luat încă niciun fel de decizie, nu am luat o decizie de a mă înscrie în acest moment în UNPR. Am avut mai multe discuţii de-a lungul timpului cu domnul Oprea, ne ştim de 15 ani, ne respectăm reciproc, avem încredere unul în celălalt, dar o decizie în acest sens deocamdată nu am luat”, a declarat Robert Cazanciuc o înscriere în UNPR.
 
”Îl știu pe Robert Cazanciuc de când era adjunctul lui Victor Ponta. Recunosc că Ministerul Justiției ne interesează, dar nu am discutat cu Cazanciuc.”, a infirmat Gabriel Oprea cele spuse de Cazanciuc.
 
Pe de alta parte, putini mai sunt aceia care iau in serios ceea afirma membrii UNPR, in frunte cu Gabriel Oprea. Cert este ca, in ultima vreme, se vehiculează, tot mai des, posibilitatea ca Gabriel Oprea să-i ia locul lui Victor Ponta în fruntea Guvernului dupa un scenariu clar: Ponta fie se auto-suspendă, pentru ancheta DNA, fie demisionează, iar actuala coaliție îl propune, lui Klaus Iohannis, pe Oprea premier. Numai că niciuna dintre aceste variante nu se va întâmpla prea curand, insa Oprea va ajunge premier, în zilele următoare, dar numai pentru o perioadă și pentru a asigura interimatul. Asta pentru că Victor Ponta se va opera la genunchi și va delega atribuțiunile vicepremierului Gabriel Oprea. Perioada de covalescență e de minimum o săptămână, însă e foarte probabil, în funcție de verdictul medicilor, ca Ponta să stea acasă, departe de Guvern, și o lună. 
Citeste si...  Stelian Tănase îl face praf pe Gabriel Oprea. Vezi ce a spus!