Traian Băsescu a declarat, joi, că nu are emoţii că va ajunge în arest pentru că „nu există un om in România”care să poată spună că i-a dat un leu. Fostul preşedinte a apărat-o din nou pe Elena Udrea, spunând că „nu este este omul căruia sa ii duci in birou o traistă cu bani pe care să o ducă acasă”.

base_pmp_83164800

Traian Băsescu a fost, joi, din nou la sediul PMP, când a fost întrebat cum comentează situaţia în care s-a aflat Elena Udrea în arest de a fi dusă la un control ginecologic. 

„Nu stiu care sunt regulile în arest. Oricât şi-ar dori unii, nu am perspectiva să ajung acolo pentru simplul motiv că nu există un om in România care să poată să spună că mi-a dat un leu.  Acum poate să spună mulţi, dar trebuie să poată să şi probeze. Nu am emoţii din acest punct de vedere„, a spus Băsescu.

Fostul preşedinte şi-a reiterat totodată sprijinul pentru Elena Udrea.

Am convingerea că justiţia va fi corectă in cazul Elenei Udrea. Am covingerea că delaţiunile unora dintre fostii ei subordonaţi nu pot fi probate pentru că Elena Udrea nu este omul căruia sa ii duci in birou o traistă cu bani pe care să o ducă acasă. Categoric, eu si Elena Udrea suntem două ţinte în mişcare  pentru televiziunea bătrânului turnător Felix, precum şi pentru televiziunea tânărului turnător Ghiţă„, a precizat Băsescu.

Fostul şef al statului a arătat că el nu crede că instituţiile statului ar face o „ţintă” din el şi a negat informaţiile privind implicarea sa în Dosarul Microsoft. 

„Răspopitul de la Antena 3 spunea nici mai mult, nici mai putin, acum câteva zile, cum trece Băsescu cu barca peste Lacul Floreasca să ajungă la biroul Elenei Udrea. Răspopitul ăla nu ştie că, din toamnă, lacul a fost secat. Dacă răspopitul nu trece şi el pe langă Ambasada Chinei să vadă, asta-i viata.

Cineva descopera mare lucru: Băsescu stia despre Microsoft. Nu am negat că din 2012 am primit de la structurile de informaţii informatii legate de lucrul acesta. Insă era consumate faptele, nu mai aveai ce sa faci să le previi.

Se umblă cu o dezinformare formidabilă. Am văzut cu dădeau ochii peste cap propagandişti ai minciunii: vai cum Băsescu i-a spus lui Vreme să nu mai vorbească cu Sandu. Mă, fratilor, nu pot să spun nimanui să nu vorbească cu altcineva. Dar o recomandare să vadă ce a făcut Sandu, după ce a venit la minister, sigur că i-am făcut”, a spus Băsescu. 

Citeste si...
La asta nu se aștepta nimeni. Traian Băsescu, președinte PNL