„Tăriceanu mi-a transmis un bileţel să-l apăr pe Dinu Patriciu”

  Base (3)

Presedintele Romaniei Traian Băsescu a fost prezent sambata, la Alba Iulia, la o dezbatere intitulata „Statul de drept si lupta impotriva coruptiei”, organizata de Fundatia Miscarea Populara.

Cu aceasta ocazie, Traian Băsescu a lansat cateva mesaje foarte dure la adversarii politici, pe care ii acuza de incercari de intimidări la adresa Justiţiei.

”Timp de 10 ani am am luptat, fara menajamente, cu cei care se opun independenţei Justiţiei”, a declarat Presedintele Romaniei, Traian Băsescu. “Totul a inceput de cand Călin Popescu Tăriceanu mi-a transmis un biletel in care imi solicita sa il apar pe Dinu Patriciu”, a continuat seful statului.

“Sistemul din sanatate este unul integral corupt. ANAF si multe alte institutii au conduceri numite politic. Campaniile din presa duc la dezbinarea natiunii, iar Voiculescu, Ghiţă si Vântu incearca astfel sa faca numeroase campanii de erodare a unitatii”, a mai declarat Băsescu.

”Fundatia si Partidul Miscarea Populara cred ca isi pot indeplini misiunea de a depolitiza sistemul administrativ. Partidele actuale nu au renuntat la depolitizarea justitiei. PMP isi doreste sa obtina 30% la alegerile legislative din anul 2016”, a continuat seful statului.

”Corupţia poate distruge un stat, corupţia este o foarte mare vulnerabilitate ”, a mai precizat Traian Băsescu.

Citeste si...  Cine este cel care l-a convins pe Traian Basescu sa candideze?