Crin Antonescu, fostul președinte al PNL a fost atacat dur de Traian Băsescu, președintele Partidului Mișcarea Populară.
Traian Băsescu, aflat în campanie electorală în vestul țării l-a numit ”cea mai odioasă maimuță” a USL pentru suspendarea din 2014 din funcția de președinte al României.

După acest atac violent, singurul lider politic important din România care a sărit în apărarea lui Crin Antonescu a fost Victor Ponta, fost co-președinte al fostei Uniuni Social Liberale (PSD+PNL) – DETALII

Din actuala conducere a PNL nici un lider nu a considerat necesar să îi ia apărarea public lui Crin Antonescu. Constatarea a fost făcută cu amărăciune de deputatul Radu Zlati care pe contul personal de Facebook atenționează că ”și fanii lui Crin votează”:

Citeste si...
PARCHETUL GENERAL sesisează CSM în cazul declaraţiilor lui TRAIAN BĂSESCU

”din ce înțeleg la TV, Băsescu (acest ordinar, suspendat de către popor) a zis despre Crin Antonescu că, în 2012, ar fi fost o maimuță USL. Și nimeni dintre liderii PNL nu s-a găsit să îi răspundă. Probabil sunt ocupați, fiind în campanie. Doar că și fanii lui Crin votează…”, a spus Radu Zlati pe contul personal de Facebook.