Fostul președinte al României Traian Băsescu, susține că Liviu Dragnea are zilele numărate.

Traian Băsescu a declarat, marți, că Liviu Dragnea este tipul „șiretului laș”, care nu își asumă niciodată nimic, precizând că acesta „are zilele numărate”. Fostul președinte a adăugat că liderul PSD nu va fi niciodată un candidat care ar putea câștiga alegerile prezidențiale, informează Mediafax.

„Dragnea e laș. Dragnea e tipul lașului. A șiretului laș. Uitați-vă cum nu își asumă ceva. El tot timpul ori e bolnav, ori e plecat din țară. Are zilele numărate. El nu are viitor politic. El va fi candidat, dar niciodată nu ar putea câștiga alegerile prezidențiale în România. În partid îl sapă, sancțiunea de la electorat, pe de altă parte. Ușor, ușor și pensionarii își vor da seama că au fost păcăliți”, a afirmat Traian Băsescu, marți seară la Realitatea TV.

Citeste si...  Proiectul de hotărâre privind preluarea autobazei RATB Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan va fi din nou pe ordinea de zi a şedinţei CGMB

Acesta a clarificat și acuzațiile apărute prin presă potrivit cărora Dragnea a fost partenerul său politic, în contextul în care actualul președinte social-democrat a fost înscris pe vremuri în Partidul Democrat.

„S-o clarificăm și cu Dragnea. Nu, Dragnea a plecat din PD în 2000. Eu am devenit președintele PD în 2001. Era domnul Roman președinte, dânsul l-a descoperit, sau în vremea dânsului a fost descoperit Dragnea, nu în vremea mea. Eu recunosc, eram ministru. Venea și Dragnea printre ei, dar el a plecat din partid cu un an înainte să fiu în fruntea PD”, a explicat Băsescu.