Gică Hagi a fost marele absent de la tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020, eveniment care a avut loc la București. Ulterior, FRF i-a cerut scuze „Regelui” pentru că nu l-a invitat la Romexpo, însă a fost prea târziu: toată lumea a fost luată prin surprindere de absența lui Hagi.

Giovanni Becali a dezvăluit ce reacție au avut fotbaliștii legendari care au venit la București, în momentul în care au aflat că Gică Hagi nu este prezent la evenimentul a trageri la sorț a grupelor Euro 2020.

„Am stat la masă cu Figo, cu Ronald (n.r. Koeman), cu Hristo Stoichkov, cu președintele federației olandeze, cu secretarul, cu președintele ligii olandeze. Au zis că e incredibil. Toată lumea a vrut să-l vadă pe Hagi. Shevchenko la fel. Asta zic de masa de după tragerea la sorți.

Hristo făcea interviuri, dacă lucrează pentru Univision, din Miami. A făcut aici cu Steaua ’86. A făcut interviu cu Duckadam, la Hilton, a fost ceva emoționant. Duckadam îi dă mănușile, el îi dă tricoul cu Barcelona. Hagi, o jumătate de oră, Popescu, Balint. Am stat de dimineața până seara numai în interviu.

Citeste si...
Un fost comandant NATO spune că Putin nu e complet nebun şi nu va ataca

Eu, ca să am o scuză, le-am spus că Hagi e și el în cantonament cu echipa, joacă mâine. Ce să le zic și eu? Hagi nu putea să vină două ore să tragă și să plece? Oricând putea. Echipa era la odihnă. Venea, stătea, îl saluta pe Figo, jucători cu care a jucat. Am înțeles că federația și-a cerut scuze. E ca și când te duci în Argentina și nu-l inviți pe Maradona…sau în Brazilia și nu-l inviți pe Pele.”, a declarat Giovanni Becali.