Un tânăr de 25 de ani a murit miercuri dimineaţă, după ce a intrat în apele râului Dâmboviţa din București ca să îl scoată pe un altul de 16 care se afla la un pas de înec. Până au venit cei de la SMURD, minorul ieşise singur din apă. Tânărul de 25 de ani a fost căutat vreme de o jumătate de oră de scafandri şi a fost găsit fără viaţă.

Scafandrii ISU București-Ilfov au interveni, miercuri, în jurul orei 6:00 pentru a salva doi tineri care au intrat în râul Dâmbovița, în zona căminelor studentești din Regie.Un tânăr de 25 de ani a murit miercuri dimineaţă, după ce a intrat în apele râului Dâmboviţa din București ca să îl scoată pe un altul de 16 care se afla la un pas de înec.

Citeste si...
Dragnea, atac dur la Iohannis:"Pune sistemul pe mine"

Potrivit ISU, cel care a intrat primul în apă este un minor de 16 ani, care a reușit să se salveze până la sosirea echipajelor. Acesta a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Cel de-al doilea tânăr de 25 de ani a intrat în apă să-l salveze pe primul, spun martorii. „Din nefericire, cel din urmă nu a mai reușit să iasă din apă și a fost căutat timp de 30 de minute de echipajul de scafandri, fiind găsit decedat”, mai arată ISU, citat de Mediafax.

La acțiune au intervenit scafandri, două autospeciale SMURD și o autospecială cu barcă.