Un agent de poliţie rutieră a împuşcat, joi, accidental, un bărbat pe care îl urmărea în zona industrială a municipiului Vaslui. Bărbatul urmărit a fost rănit în zona capului, fiind ulterior transportat la spital în stare gravă, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). La scurt timp, acesta a decedat.

Reprezentanţii ISU Vaslui au arătat că tânărul nu a mai fost dus la Iaşi pentru că a intrat în stop cardio-respirator. Ulterior, în ciuda eforturilor de reanimare, tânărul a fost declarat mort.

Un agent de poliţie rutieră a împuşcat, joi, accidental, un bărbat pe care îl urmărea în zona industrială a municipiului Vaslui. Bărbatul urmărit a fost rănit în zona capului, fiind ulterior transportat la spital în stare gravă, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).Incidentul a avut loc în timp ce poliţistul încerca să-l oprească pe bărbat prin somare verbală şi foc în plan vertical.

Citeste si...
Cum arată invitația la nunta lui Marian Godină. Surpriză: cine o să-i fie naș

În momentul de faţă, se fac cercetări în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalui Vaslui.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că starea bărbatului împuşcat este gravă, acesta urmând să fie dus la Spitalul din Iaşi cu un elicopter SMURD.

„Pacientul a fost preluat de o ambulanţă şi urmează să fie transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi. Starea pacientului este gravă, el fiind împuşcat în zona capului. Acum este în ambulanţă, urmând a fi urcat în elicopterul SMURD“, a declarat joi, corespondentului Mediafax căpitanul Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISUJ Vaslui.