O persoană a murit şi alta a fost rănită, vineri, în urma impactului dintre un tir şi o autoutilitară, pe DN 1C, între localităţile Turulung şi Drăguşeni, din judeţul Satu Mare. Traficul în zonă este blocat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 1C, între localităţile Turulung şi Drăguşeni, din judeţul Satu Mare, între un autotren şi o autoutilitară.

În urma impactului, o persoană a murit şi alta a fost rănită.

La rândul lor, reprezentanţii ISU au transmis că ambele victime au fost găsite în afara autovehiculelor.

„O persoană a fost preluată de către echipajul medical SMURD cu policontuzii, dar conştientă. Cea de-a doua a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul”, au spus reprezentanţii ISU Satu Mare.

Citeste si...  Unul dintre miliardarii lui Băsescu, Theodor Berna a jefuit statul de ZECI DE MILIOANE DE EURO

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 1C, între localităţile Turulung şi Drăguşeni între un autotren şi o autoutilitară.

În urma impactului, o persoană a murit şi alta a fost rănită.

La rândul lor, reprezentanţii ISU  au transmis că ambele victime au fost găsite în afara autovehiculelor.

„O persoană a fost preluată de către echipajul medical SMURD cu policontuzii, dar conştientă. Cea de-a doua a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul”, au spus reprezentanţii ISU. 

În zona producerii accidentului, circulaţia este blocată, valorile de trafic fiind, însă, reduse.