Un destin frânt şi cinci persoane rănite, noaptea trecută, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa.
 
accident-constanta
 
 
Între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, maşina condusă de o tânără a derapat, a pătruns pe contrasens şi, după ce s-a izbit puternic de un alt autoturism, a ajuns pe câmp. Un bărbat a rămas captiv în maşina distrusă şi a murit pe loc. O secundă de neatenție a făcut diferența dintre viață și moarte, lucru des intalnit si dovedit de dramele rutiere care se tot petrec in ultima vreme.
 
Noaptea trecută, patru tineri din Mihail Kogălniceanu se îndreptau spre casă, după o plimbare la Constanța. Drumul lor s-a transformat într-o tragedie. Șoferița, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul volanului și a rulat câțiva metri pe acostamentul drumului. Se pare că pasagerul din dreapta a vrut să o ajute să redreseze mașina, dar aceasta a derapat și a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism și s-a răsturnat pe câmp.
Cinci persoane au fost rănite, trei din mașina care a provocat accidentul și două din celălalt autoturism. Pentru tânărul aflat pe locul din dreapta în mașina care a derapat nu s-a mai putut face nimic. Niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan, potrivit reporterntv.ro.
Citeste si...  Furtună puternică din Constanța a rupt copaci şi au zburat acoperişuri