Un nou bilanț în cazul crimelor de la Spitalul de psihiatrie Săpoca, din județul Buzău. Încă un pacient a murit, iar numărul deceselor provocate de atacatorul în vârstă de atacatorul de 38 de ani a ajuns la șase. În continuare, alte șapte persoane sunt internate în spitalele din Capitală.

Cea de-a șasea victimă este o femeie de 79 de ani, care era internată la Spitalul Universitar. Ea a decedat luni dimineață după ce a suferit intervenții chirurgicale complexe, fiind adusă în stare foarte gravă. Pe toată perioada tratamentului, pacienta a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic, precizează Ministerul Sănătății.

În continuare, alți șapte oameni sunt internați în mai multe spitale din București, după cum urmează:

La Spitalul Universitar mai este internată o pacientă de la Săpoca, în stare stabilă;

Spitalul Sf. Pantelimon: Pacienta internată a fost transferată în cursul zilei de vineri la Spitalul Județean Buzău-secția Neurologie;

Citeste si...
Elena Udrea, pe litoralul românesc, la plajă cu familia

Pacientul care suferise intervenția chirurgicală este în continuare intubat, în comă profundă, grav.

Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar: Pacientă 62 ani – este programată luni pentru intervenție chirurgicală;

Pacientă 83 ani – evoluție pozitivă, anemia corectată, în cursul săptămânii e posibil să fie transferată înapoi la Buzau;

Pacient 60 ani – evoluție pozitivă, în tratament convențional, e încă deschisă opțiunea pentru soluția chirurgicală;

Spitalul Floreasca: Starea pacientului se menține gravă. Cu toate că sedarea a fost oprita, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială și stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, șansele pacientului scad progresiv, se arată în comunicatul Ministerului Sănătății.

În noaptea de 17 spre 18 august, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, bărbatul de 38 de ani a atacat mai mulţi pacienţi cu un stativ de perfuzii. Acesta era internat pentru tratarea etilismului cronic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.