Taylor Townsend a avut un debut de carieră dificil, dar lucrurile s-au schimbat între timp. Sportiva a ajuns să fie apreciată în lumea tenisului și a dezvăluit ce i-a transmis Rafael Nadal după victoria împotriva Simonei Halep, de la US Open.

„După victoria în fața Simonei Halep s-au schimbat multe lucruri. Am căpătat mai multa atenție. Spre exemplu, Rafa a venit la mine și m-a felicitat pentru victorie, dar și pentru felul în care am jucat.

Am zis ‘Dumnezeule!’ Este incredibil să vezi așa, că lumea tenisului apreciază ceva ce nu este neapărat firesc”, a spus Townsend, într-o conferință de presă.

Simona Halep a ajutat-o enorm pe Townsend
După ce a învins-o cu 6-1, 6-3 la Miami, anul acesta, Townsend a mers în vestiar, după Halep, și a întrebat-o ce trebuie să facă mai bine pentru a avea succes în circuitul WTA.

Extrem de binevoitoare, Simo a ajutat-o cu o mulțime de sfaturi, iar jucătoarea de peste Ocean a ținut cont de acestea. Discuția cu Halep a ajutat-o enorm în plan mental, dar și în relația cu modul în care privește tenisul.

Citeste si...  Politia germana a deschis o ancheta, pe numele unui imam

„Inima stătea să îmi explodeze în piept când am abordat-o, pentru că în general evit astfel de momente. Nu e ceva ce fac în mod normal. Dar ceva dinăuntrul meu m-a făcut să intru în vorbă cu ea. „Tocmai m-a bătut de m-a zvântat, la naiba, să văd cum s-a simțit și ea jucând cu mine”. Eu știam ce am simțit jucând cu ea, dar voiam să știu și părerea ei, de dincolo de fileu.

Mi-a oferit niște sfaturi extrem de prețioase. Erau lucruri pe care cumva le conștientizam, dar când le auzi de la altcineva, în cazul acesta o mare jucătoare care a realizat atât de multe, capătă o altă greutate. Mi-au rămas întipărite în minte sfaturile ei. Nu pot spune că am implementat tot în jocul și în antrenamentele mele, dar am învățat de la ea să fiu pozitivă, să cred în mine, să continuu să muncesc și să mă dezvolt”, a dezvăluit Townsend, cu câteva zile în urmă.