Un alt personaj care a intrat in atentia presei zilele acestea, dupa arestarea Elenei Udrea, este actuala sotie a lui Dorin Cocos, arestat si el in dosarul Microsoft.

Cine-este-misterioasa-sotie-a-lui-Dorin-Cocos--Totul-despre-Diana-Roibu-
Misterioasa sotie a lui Dorin Cocos se numeste Diana Roibu si are 27 de ani. Ea a absolvit Facultatea de drept din cadrul Universitatii de Stat din republica Moldova in 2010, dupa ce in paralel a urmat si cursurile „Clinicii Juridice”, o organizatie care pregateste viitorii avocati, potrivit wowbiz.ro.

Ea nu a obtinut insa niciodata dreptul de a profesa ca avocat asa ca intre 2009 si 2011 a activat in calitate de consultat juridic si asistent la doua importante case de avocatura din Chisinau: Tuhari&Co si Kvint-Plus.

Pentru ca la un moment dat si-a dat seama ca domeniul juridic nu ii va aduce succesul la care spera, in 2011, Diana a decis sa faca o reconversie profesionala care avea sa-i schimbe tot viitorul: se angajeaza ca stewardesa la celebra companie aviatica Emirates, pentru un salariu cuprins intre 4.000 si 5.000 de dolar. Asa a ajuns probabil sa-l cunoasca si pe Dorin Cocos, pe atunci sotul Elenei Udrea.

Dupa ce l-a cunoscut pe Dorin Cocos, Diana a renuntat la jobul de stewardesa, iar in 2013 a devenit director comercial al unui mall bucurestean. Atunci, tanara sotie a lui Dorin Cocos seocupa cu elaborarea planului comercial, colectarea chiriilor de la comercianti si raportarea periodica catre managerul general si catre investiori.

Mai precis, Diana ii facea rapoarte fiului ei vitreg, pentru ca 50% din acest magazin ii apartine lui Alin Cocos, conform informatiilor aparute prin presa zilele acestea.

Activitatea profesionala a Dianei a incetat in mai 2014. De atunci, ea nu a mai avut un loc de munca oficial. Presa a scris insa ca tanara ar continua sa aiba grija de unele afaceri ale lui Dorin Cocos, fiind una dintre singurele persoane de incredere ramase in libertate, mai noteaza sursa citata.

Citeste si...
Mândruţă, dat în judecată din pricina maidanezilor