LG G4 va fi prezentat lumii pe 28 aprilie și până atunci mai e suficient timp cât să vedem ce am aflat „pe surse“. Camera va fi impresionantă, iar designul puțin schimbat față de LG G3.
 
LG G4
 
LG G4 va fi cel mai bun telefon al companiei pentru anul acesta și va completa linia lansărilor de primăvară, după Samsung Galaxy S6, Asus Zenfone 2, HTC One M9 și Huawei P8. Despre noul telefon al LG știm că va avea o cameră mai bună, o interfață îmbunătățită și o versiune cu capac pentru baterie îmbrăcat în piele.
 
Camera se anunță cea mai importantă dotare de pe LG G4 și trebuie să știi că, cel mai probabil, va avea 16 megapixeli și capacitatea de a realiza fotografii RAW, iar obiectivul va avea o diafragmă de f/1.8, cel mai luminos de pe telefoanele actuale. De asemenea, aplicația camerei foto îți va permite să setezi manual timpul de expunere, balansul de alb sau valoarea ISO. Camera aceasta se dorește una pentru profesioniști, dar cu dimensiuni atât de mici, că încape într-un telefon.
 
Apoi, LG G4 va avea Android Lollipop cu interfața UX 4.0 pe care LG a prezentat deja în două videoclipuri oficiale. Telefonul va putea fi încărcat wireless, dar va dispune și de fast charge pentru a grăbi procesul când ai nevoie. Bateria va fi una de 3.000 mAh. Ca la orice telefon cu încărcare wireless, ne așteptăm la tot felul de accesorii care să-ți permită să faci asta foarte ușor.
 
Ca dimensiuni, în primul rând trebuie să știi că ecranul va fi de 5,5 inci la rezoluție QHD. LG G4 va avea o înălțime de 14,9cm, o lățime de 7,5cm și o grosime de 0,89cm. Spre comparație, Samsung Galaxy S6 are 14,3 x 7 x 0,6 cm, dar trebuie să ții cont că ecranul este de 5,1 inci. La cum s-a prezentat LG G3 anul trecut, LG G4 va fi un telefon la fel de robust, cu spatele rotunjit și comod de ținut în mână.
 
Mai multe detalii pentruu cei priceputi la detaliile tehnice pot fi gasite pe Playtech.ro.
Citeste si...
Ședință la Primăria București pentru demiterea CA al RATB