Recunoscuta drept cea mai dezinhibata blonda din showbiz, Mariana Rosca nu ii mai surprinde nici macar pe apropiati. Astfel, femeia a primit, de ziua ei, un tort mai mult decat sugestiv, „impodobit” cu figurine XXX.

Mariana Rosca

Mariana Rosca este in extaz! In urma cu doua zile, blonda lui Iri a implinit 35 de ani si a fost sarbatorita de cei apropiati. Chiar daca initial planuise o petrecere de pomina intr-un club din Capitala, in cele din urma, Mariana Rosca a preferat sa petreaca acasa, in sanul familiei. I-au fost alaturi cele doua surori, dar si mama si cateva prietene extrem de apropiate, iar petrecerea a fost una pe cinste. Si, pentru ca toate o cunosc ca fiind o femeie independenta si sigura pe sexualitatea ei, care nu se da virgina sau la a doua relatie, prietenele i-au facut cadou un tort de zile mari, cu tenta sexuala. 

Pe tort trona Mariana Rosca goala, acoperita in zona intima de un cearsaf rosu, iar langa ea statea un mascul plin de muschi si dotat din cale-afara. Barbatia a fost toata la vedere, iar cand a vazut tortul, blonda a pufnit in ras si le-a multumit tuturor pentru nastrusnica idee.


Iubitul a fost marele absent

De cateva luni, mariana Rosca simte din nou fluturi in stomac. Blonda se iubeste cu frumuselul iranian Dariush, insa barbatul a chiulit de la petrecerea blondei. Motivat, ce-i drept, insa Mariana i-a simtit lipsa. „Nu m-a parasit, e plecat cateva zile in tara lui natala cu afaceri. Vorbim zilnic la telefon. Am crezut ca voi fi singura de ziua mea, dar uite ca surorile mele au venit la mine”, a declarat blonda.

Citeste si...  FOTO +18: Mariana Rosca, GOALA in pat!