Soţiile şi iubitele sunt extrem de sensibile când vine vorba despre comportamentul afişat de parteneri în momentele intime. Lipsa dovezilor de afecţiune şi unele gesturi mărunte sunt suficiente pentru ca reprezentantele sexului frumos să se gândească la posibilitatea de a căuta consolare în braţele altui bărbat, arată un sondaj la care au participat 4.000 de femei.

Cercetarea realizată de site-ul de întâlniri Victoria Milan, platformă online cu trei milioane de membri în peste 30 de ţări, a arătat că femeile sunt scose din sărite de partenerii mult prea zoriţi în dormitor, care uită în mod repetat să-şi scoată şosetele din picioare atunci când fac sex.

De asemenea, bărbaţii ar trebui să se gândească de două ori înainte de a le vorbi murdar iubitelor şi soţiilor, pentru că acest obicei le displace profund, dincolo de a le excita în vreun fel. Cele mai multe au mărturisit că folosirea cuvintelor şi expresiilor obscene le dă impresia că omul iubit se gândeşte mai mult la ultimul film porno văzut şi nu la ceea ce se petrece între aşternuturi.

Domnii preocupaţi mai degrabă de obţinerea propriei plăceri decât de cea a partenerei fac, la rândul lor, o greşeală de neiertat, mai arată acelaşi sondaj. La fel de blamaţi sunt şi cei care uită să acorde atenţia cuvenită preludiului sau care nu dau dovadă de creativitate în timpul partidei de amor.

Citeste si...
Norica Nicolai critică dur un proiect al lui Ana Birchall

Femeile taxează şi momentele în care rămân frecvent dezvelite pe timpul nopţii, pentru că bărbatul de lângă ele este atât de neatent şi nepăsator încât pune stăpânire pe cearceaful pe care ar trebui să-l împartă. Nu în ultimul rând, reprezentantele sexului frumos sunt dezamăgite atunci când soţii sau iubiţii preferă să-şi butoneze telefonul mobil imediat după încheierea actului sexual în loc să prelungească momentul cu dovezi de afecţiune.

Chiar dacă participantele la sondaj au declarat că sunt conştiente de faptul că viaţa de cuplu nu poate fi întotdeauna roz, obiceiurile enervante ale jumătăţilor ajung să le afecteze atât de mult încât s-au gândit măcar o dată la posibilitatea de a se consola în braţele altui bărbat. Astfel, aproape 65% din femeile care au acceptat să răspundă chestionarului au mărturisit că nu le-ar mai fugi gândul la înşelat dacă partenerii de viaţă ar face mai puţine greşeli în dormitor.

Ce le reproşează femeile bărbaţilor:
Nu acordă atenţie preludiului
Nu sunt interesaţi decât să se simtă ei bine
Nu sunt inventivi în pat
Folosesc cuvinte şi expresii obscene în timpul actului sexual
Butonează telefonul imediat după terminarea partidei de sex
Nu îşi dau şosetele jos din picioare când fac sex
Le dezvelesc pe timpul nopţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.