Moda topurilor de frumusete a „epuizat” zona top modelelor si a actorilor de cinema asa ca a ajuns si la oamenii din viata politica. Recent, o agenţie americană cu profil monden a întocmit un clasament al celor mai sexy lideri politici.
Jigme-Khesar-Namgyel-Wangchuck (1)
Făcut mai în glumă, mai în serios, topul celor 200 “Cei mai sexy şefi de stat” îl are în fruntea sa pe regele din Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck.
Realizatorii topului nu i-au uitat nici pe liderii români. Victor Ponta se află pe locul 38, in timp ce presedintele Klaus Iohannis ocupa locul 70.
 
Dupa regele din Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, urmeaza Enrique Peña Nieto, preşedintele Mexicului, Felipe VI, regele Spaniei, Cristina Fernández de Kirchner, preşedinta Argentinei, Joseph Kabila, preşedintele Republicii Democratice Congo, iar Alexis Tsipras, premierul demisionar al Greciei, se află pe locul 10.
 
Preşedintele american, Barack Obama, ocupă locul 13, ar Vladimir Putin, 32. Angela Merkel, cancelarul Germaniei, se află pe locul 92, iar la coada listei este Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord.
Citeste si...  Ponta a petrecut sâmbătă la Cluj. A fost NAŞUL pilotului Keleti