Robert Downey Jr. a luat doar 75 milioane dolari

iron-man-downey-jr

Robert Downey Jr. ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood în 2013, cu onorarii care au totalizat anul trecut aproximativ 75 de milioane de dolari.

Topul celor mai bine plătiţi actori şi actriţe de la Hollywood a fost alcătuit de Women’s Media Center. Concluzia este una fără apel: bărbaţii ocupă primele nouă poziţii, iar Angelina Jolie, protagonista filmului „Maleficent”, cu onorarii de 33 milioane de dolari, este singura prezenţă feminină din top 10 şi ocupă ultima poziţie, la egalitate cu Denzel Washington.

Cu onorarii de 75 de milioane de dolari, Robert Downey Jr., interpretul personajului Iron Man, actorul emblematic din „Sherlock Holmes” şi din „The Avengers: Age of Ultron”, ocupă primul loc în acest clasament.

white-house-down-channing-tatum

Channing Tatum se află pe locul al doilea: actorul care a salvat Casa Albă în filmul „Alertă de grad zero/ White House Down”, prezent şi pe afişul filmului „Don Jon”, a primit anul trecut onorarii în valoare de 60 de milioane de dolari.

wolverine

Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în franciza „X-Men”, ocupă treapta a treia a podiumului, cu onorarii de 55 de milioane de dolari.

mark-wahlberg-2-guns

Mark Walhberg, care a putut fi văzut în 2013 în filme precum „2 pistoale/ 2 Guns” şi „Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain”, a câştigat 51 de milioane de dolari şi se află pe locul al patrulea.

71500

Prezent şi el pe afişul filmului „Pain & Gain”, dar şi în distribuţia celui de-al şaselea film din seria „Fast and Furious”, actorul Dwayne Johnson se află pe locul al cincilea, cu onorarii de 46 de milioane de dolari.

leonardo-dicaprio1

Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori şi actriţe de la Hollywood în 2013 este completat în ordine de Leonardo DiCaprio (38 de milioane dolari), Adam Sandler (36,5 milioane de dolari), Tom Cruise (35 de milioane dolari), Angelina Jolie şi Denzel Washington (ex-aequo, cu 33 de milioane dolari).

Citeste si...  Ce este stresul, aliat sau inamic la locul de muncă?!