Regina show-biz-ului a câştigat 115 milioane de dolari numai în 2013

 vedeta bogata beyonce

Nu degeaba este supranumită „Regina show-biz-ului”. Senzuala Beyonce şi-a câştigat coroana de cea mai bină plătită artistă din 2013. În clasamentul celor 100 de celebrităţi care s-au îmbogăţit cel mai mult în ultimul an, realizat de revista Forbes, Oprah Winfrey se află abia pe locul patru, iar Lady Gaga, pe 19.

Queen B, cum i se mai spune cântăreţei americane Beyonce, conduce industria spectacolului de peste Ocean, cu 115 milioane de dolari câştigaţi într-un singur an.

Nici soţul ei, Jay-Z, nu se lasă mai prejos şi adaugă la prestigiul familiei un loc şase, plus o avere de 60 de milioane de dolari.

Dintre veterani, numai faimosul regizor Steven Spielberg şi Oprah Winfrey se află între primele 10 personalităţi care au câştigat cel mai mult din sport, muzică, film sau televiziune, potrivit revistei Forbes.

Lady Gaga nu a avut succesul scontat cu ultimul ei proiect. Se află abia pe locul 19 în Topul revistei Forbes. În schimb, Bruce Springsteen, care a început un turneu după patru ani de absenţă, a urcat pe locul 25, cu 81 de milioane câştigate.

 

 

Citeste si...
Specialiștii pentru care se bat toți angajatorii și sunt dispuși să le ofere 25.000 de dolari lunar.