Avocatul Toni Neacșu a ajuns luni la ÎCCJ, unde se judecă dosarul DGASPC Teleorman, în care este vizat liderul PSD Liviu Dragnea. Toni Neacșu a spus în fața jurnaliștilor că judecătorii ÎCCJ ar trebui să aștepte decizia CCR privind completurile de 3 judecători.

„E foarte puţin probabil, din punct de vedere tehnic, să intervină o soluţie definitivă înainte de soluţionare. Altfel spus, ar însemna ca în această săptămână, astăzi, instanţa după ce rămâne în pronunţare să şi dea soluţia, ceea ce-i puţin probabil. Dacă însă se va întâmpla acest lucru, decizia Curţii Constituţionale nu va mai putea influenţa în niciun fel decizia instanţei deja definitivă. Cred că este normal să se aștepte o soluție de la CCR pentru a avea toate datele problemei”, a spus Toni Neacșu, la sediul ÎCCJ.

Citeste si...
Vezi ce explicaţie are avocatul lui Iohannis pentru faptul că l-a turnat pe Iulius Filip când era la Aiud

El a fost apostrofat de un membru #rezist.

„Câți bani ați luat pentru a apăra un penal? Apărați politicienii hoți?’, l-a întrebat protestatarul pe avocatul Toni Neacșu.

Mai mulți protestatari, dar și susținători ai lui Liviu Dragnea s-au adunat, luni dimineață, la sediul instanței supreme, pentru a-l întâmpina pe liderul PSD, care este așteptat să se prezinte în instanță.

Dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de 5 judecători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.