Featured, Showbiz

Tom Hanks și consoarta sa, infectați cu coronavirus

Actorul Tom Hanks şi soţia sa, actriţa Rita Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în timpul şederii în Australia, unde starul din „Forrest Gump“ filmează pentru un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley.

Anunţul a fost făcut chiar de actorul Tom Hanks, care a explicat că, împreună cu soţia sa, a mers la medic după ce amândoi au prezentat simptome de răceală. Ei se află acum în izolare. „Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri musculare.

Rita a avut frisoane şi o uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi peste tot în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv“, a transmis Hanks pe reţelele sociale. Actorul a subliniat că va comunica detalii ale evoluţiei stării lor de sănătate.

„Oficialii din sistemul de sănătate au stabilit protocoale pe care toţi trebuie să le respectăm. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer. Nu putem face mai mult decât să o luăm pas cu pas. Vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei. Aveţi grijă de voi!“.

Reprezentanţii Warner Bros. au anunţat că lucrează cu agenţiile de sănătate australiene pentru a identifica toate persoanele care au intrat în contact cu actorii.

„Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre din întreaga lume“, a adăugat Warner Bros.

Presa locală a raportat că producţia filmului regizat de Baz Luhrmann a fost suspendată temporar.

Săptămâna trecută, Wilson a susţinut concerte la Emporium Hotel din Brisbane şi la Opera din Sydney.

Australia a înregistrat peste 130 de cazuri de infectare cu Covid-19, de la depistarea coroavirusului, la finalul anului trecut, în China.

La nivel mondial, au fost înregistrate în total peste 126.000 de cazuri de îmbolnăvire, dintre care mai mult de jumătate sunt vindecate, dar şi peste 4.600 de decese.

Cele mai afectate ţări sunt China (aproximativ 81.000 de cazuri), Italia (Peste 12.000 de cazuri), Iran (9.000 de cazuri), Coreea de Sud (peste 7.755 de cazuri), Franţa (peste 2.280 de cazuri), Spania (peste 2.200 de cazuri), Germania (aproximativ 2.000 de cazuri), SUA (peste 1.300 de cazuri), Elveţia (peste 650 de cazuri) şi Japonia (peste 630 de cazuri).

 

blank