Handbaliştii de la Dinamo au reuşit primul succes în Liga Campionilor, 28-25 cu suedezii de la Kristianstad. Dinamoviștii au avut însă un suporter de lux în prezența lui Țiriac.

Ion Țiriac a venit la meci în minutul 42 și s-a comportat ca un adevărat suporter. Acesta s-a așezat chiar în mijlocul fanilor dinamoviști, iar la final s-a bucurat pentru prima victorie obținută de Dinamo în grupele Ligii Campionilor. Președintele Federației Române de Tenis a venit îmbrăcat elegant, în camașă și pantaloni de culoare neagră.

Ion Țiriac este fanul celor de la Dinamo
În repetate rânduri, Ion Țiriac nu a ascuns faptul că este suporterul clubului din Ștefan cel Mare. De altfel, ultima dată când omul de afaceri a făcut referire la Dinamo a fost în timpul ceremoniei de pe Arena Națională, când Simona Halep a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon.

Citeste si...
"Nimeni nu ştie cine e lider mondial acum". Antrenorul Serenei, declaraţii tari. Marea problemă din circuit şi un răspuns pentru Ţiriac: "Să respecte asta!"

Miliardarul român a ironizat echipa de fotbal a clubului din Ștefan cel Mare pentru rezultatele slabe din startul sezonului.

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a spus Țiriac.