Sute de timișoreni au ieșit, luni seară, în stradă, după ce au rămas fără curent electric aproape 30 de ore. Oamenii s-au oprit pe o trecere de pietoni și au blocat circulația, acuzând operatorul de electricitate că nu se implică suficient pentru remedierea defecțiunii.

S-a întâmplat după ce o avarie subterană a lăsat în beznă zeci de blocuri din cartierul Calea Lipovei. Presa locală a scris că locuitorii au rămas fără energie electrică de duminică de la ora 17:00. Dincolo de faptul că timișorenii nu pot beneficia de instalațiile de climatizare, pentru că afară mercurul termometrului a sărit de 37 de grade Celsius, ei pot să-și ia adio de la hrana din frigider, scrie renasterea.ro.

Citeste si...
8 gesturi romantice subapreciate

Iată ce spun oamenii:

Pentru că erau oamenii disperați au blocat strada, Jandarmeria a trimis un negociator pentru a sta de vorbă cu protestatarii: În cele din urmă, luni seara târziu, angajații companiei de electricitate au reușit să remedieze problema, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au trimis în zonă mai multe generatoare de mare capacitate pentru a asigura energia electrică, în cazul care s-ar produce o nouă avarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.