Medicina traditionala chineza este folosita deja de mii de ani, ajungand sa fie cunoscuta in intreaga lume. Magazinul online bioo.ro aduce si in tara noastra un complex de plante si ciuperci medicinale pe nume Tien Hsien Liquid. In primul rand, acest Tien Hsien Liquid beneficiaza de o intreaga serie de propritati care pot ajuta organismul, ajutand de asemenea la reglarea functiilor si la stimularea diviziunii celulare. In componenta sa se regasesc nu mai putin de 12 plante si ciuperci medicinale, produsul fiind testat si cu rezultate bune in reducerea efectelor nocive ale chimioterapiei, respectiv radioterapiei.

Tien Hsien Liquid, un supliment natural din plante si ciuperci adus din China

Tien Hsien Liquid este prezentat ca fiind un produs care contribuie la intarirea sistemului imunitar, putand fi utilizat atat pentru intretinerea organismului, cat si pentru preventia afectiunilor. De asemenea, Tien Hsien Liquid ajuta organismul in a putea raspunde mai bine si mai rapid la factorii de stres fizici, chimici sau psihici. In cazul unor stari de oboseala cronica si epuizare fizica sau mentala, Tien Hsien Liquid este extrem de recomandat, imbunatatind functiile organismului extrem de repede.

De asemenea, Tien Hsien Liquid ajuta la reglarea si detoxifierea ficatului, contribuind totodata si la o buna functionare a sistemului pulmonar, digestiv si endocrin. Nu in ultimul rand, acest Tien Hsien Liquid ajuta si la eliminarea metalelor grele din organism, avand de asemenea si functii antioxidante si de detoxifiere.

In componenta Tien Hsien Liquid gasim intr-o doza ridicata Ganoderma lucidum, un element care intareste sistemul imunitar si care lupta impotriva infectiilor. De asemenea, putem regasi si Astragalus, un alt element care actioneaza precum un antibiotic natural, ajutand la consolidarea sistemului imunitar si grabind procesul de vindecare.

In cazul in care ne dorim un supliment natural care sa ajute la o mai buna functionare a sistemului nervos, putem apela cu incredere la Neurovert. Datorita proprietatilor pe care le au plantele din componenta sa, Neurovert promite o atentie si o memorie mai buna, oferind de asemenea si o protectie mai buna celulelor sistemului nervos. Nu in ultimul rand, Neurovert este recomandat si celor care se confrunta cu stari de oboseala sau epuizare, acest produs beneficiind de proprietati antioxidante.

Neurovert contribuie substantial la o mai buna functionare a sistemului nervos, actionand benefic pentru intregul organism datorita plantelor ce se regasesc in componenta sa. Printre componentele sale putem enumera salvia, acidul alfa-lipoic, lecitina din soia, gingko biloba, ceara de albine, uleiul de floarea soarelui, Baccopa monieri sau fosfatdilserina.

Citeste si...  Filofteia Lăcătușu. Cum a murit, la cutremurul din '77, urmașa Mariei Lătărețu. A căzut cu jumătate din hotelul în care se cazase cu 30 de minute înainte. Au înmormântat-o de 8 martie!