Avea doar 26 de ani când Ana Maria Orozco cunoştea succesul pe plan internaţional cu rolul unei fete deloc atrăgătoare în serialul de televiziune „Betty cea urâtă” („Yo soy Betty, la fea”). Acum, la aproape 41 de ani, actriţa columbiană pare mai apetisantă ca oricând, cariera îi este la apogeu, iar în viaţa sentimentală se bucură de un nou început.

Pentru ca rolul lui Beatriz Pinzon (Betty) din „Betty” să-i reuşească, Ana Maria Orozco era obligată să sufere o transformare de look în fiecare episod, transformare care dura şi câteva ore pentru a deveni „răţuşca cea urâtă”.

Serialul s-a bucurat de un succes răsunator, fiind primul care a avut curajul să aibă ca personaj principal o femeie care nu arăta nici pe departe ca manechinele de pe podiumul de prezentare. Toţi telespectatorii erau curioşi să afle cine se ascunde în spatele secretarei cu ochelari, aparat dentar şi breton, iar când aceasta şi-a arătat „adevărata faţă”, lumea a rămas surprinsă de frumuseţea şi naturaleţea actriţei.

Pentru prestaţia ei în acest serial, Ana Maria Orozco a primit Premiul Eca pentru cea mai populară femeie a anului 2001 şi premiul pentru „cea mai bună actriţă a anului”, oferit in cadrul galei INTE Award 2002.

După succesul din „Yo soy Betty, la fea” şi continuarea acestuia, „Eco Moda”, Ana Maria Orozco, care va împlini 41 de ani în luna iulie a acestui an, a mai jucat într-un alt serial cunoscut „Amas de casa desesperadas”, varianta columbiană a celebrului „Neveste disperate”. Ea a jucat în primul sezon al acestuia, în 2007, dar apare şi în sezonul doi, filmat în 2011.

Azi, la aproape 41 de ani, Ana María Orozco şi-a adăugat în CV multe alte roluri şi s-a reîntors la aspectul fizic din afara serialului, ea fiind o femeie deosebit de atrăgătoare. Până în prezent, Ana María Orozco a mai fost distribuită în seriale precum „El colombian dream” (2005), „El ratón Pérez” (2006), „Killer Women” (2006), „Amas de casa desperadas” (2007), „Los unicos” (2011), „Historias de la primavera vez” (2011) şi „Mi problema con las mujeres” (2012).

Pe plan sentimental, Ana Maria Orozco se simte împlinită: anul trecut ea s-a îndrăgostit de colegul ei din telenovela „Somos familia”, actorul Maxi Ghione.

Înaintea lui, ea a fost căsătorită cu muzicianul Martin Quaglia, de pe urma căreia s-a născut fiica lor, Lucrecia (în vârstă de 9 ani). Şi iubitul ei a pus capăt unei relaţii de lungă durată cu o actriţă mexicană, cu care are si un fiu, Juan, în vârstă de 7 ani.

Citeste si...
Şeful SRI, George Maior, dezvăluie care a fost cea mai mare criză a ţării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.