Terifiant! Acest om bagă spaima în români!

08-09_Cutremur_RZV_2b5cacd9c0

Seismologul care a prezis cutremurul din 4 martie 1977, George Purcaru, a făcut de curând nişte predicţii înspăimântătoare. George Purcaru, profesor doctor la Institutul de Ştiinţe Geologice, Universitatea „J.W. Goethe”, din Frankfurt, Germania, este de părere, în urma cercetărilor, că ţara noastră va fi lovită de un puternic seism în acest an, care va avea o magnitudine cuprinsă între 6,7 şi 7,1 grade pe scara Richter şi va fi localizat în Vrancea.

cutremur-77

„Iniţial, pe baza celor trei legi descoperite de mine, în urma cercetării a peste 1.100 de cutremure, am prognozat că seismul puternic din Vrancea va avea loc în 2012 sau în 2013. Cercetări recente, alte trei cutremure stabilite de seismologii ruşi, m-au determinat să modific data predicţiei pentru 2013”, susţine George Purcaru, potrivit viata-libera.ro

1977_Biserica_Ienei_foto_5

În data de 4 martie 1977, la ora 21.22, în România s-a produs un seism cu magnitudinea de 7,2 grade Richter. Cutremurul a avut epicentrul în Vrancea, a durat 56 de secunde şi a făcut 1.570 de victime, din care 1.400 în Bucureşti. (I.G.)

 

 

 

Citeste si...
Din ciclul: a vorbit şi nea Ion, că şi el e om...

1 COMENTARIU

  1. Esti plictisit(a)? arunca o privire aici
    http://www.marketglory.com/strategygame/luciyan06
    Acesta este un site unde te distrezi si castigi bani in acelasi timp. Lupti, muncesti, iti poti face companii, poti participa la razboaie si strangi bani pe care ii poti retrage. Dovezi? Intra pe site la sectiunea TOP si vezi cati bani au retras alti jucatori. Iti stau la dispozitie cu orice informatie (mesaj pe site la luciyan06)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.