„Ar fi mare păcat să nu fructific informaţiile obţinute la SIE”!

melescanu

Şeful Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, doreşte să se întoarcă în politică şi să fructifice informaţiile obţinute în timpul şederii la SIE.

„Imi place, mi se potriveste si as dori sa o exercit in continuare, dar sunt constient ca se va termina la un moment dat sau altul, dar asta nu inseamna ca viata mea s-a terminat. Percep pozitia de director al SIE ca o paranteza in cariera politica, o paranteza deschisa, care oricand imi va da posibilitatea sa revin. Ma gandeam ca ar fi mare pacat sa nu pot fructifica toate informatiile pe care le-am obtinut in aceasta perioada”, a spus Melescanu, la un post de televiziune.

Seful SIE a explicat si la ce se refera cand vorbeste despre fructificarea informatiilor: „Fructificarea se poate face intr-o singura situatie, in care ai o pozitie care iti da autoritate si ai prerogative pe un anumit domeniu, ca e politica de securitate, de aparare, cunosti foarte multi oameni din spatele scenei.”

Intrebat daca ia in considerare o posibila candidatura la prezidentiale, seful SIE a raspuns: „N-am discutat cu nimeni asemenea chestiuni. Din punctul meu de vedere, sunt disponibil, in cazul in care va exista un interes.”

 

 

 

Citeste si...  Cat de bine seamana Andra cu sora ei cea mare!