„Am traversat o perioadă grea, care mi-a lăsat goluri uriaşe!”

 teo_trandafir

Binecunoscuta moderatoare de televiziune a mărturisit că bugetul ei a avut de suferit din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă de timp.

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a avut mari probleme de sănătate în perioada 2011-2013. Acest lucru s-a resimţit şi în bugetul ei, după cum a afirmat într-un interviu pe care l-a acordat pentru www.ziarulring.ro. Din fericire, celebra moderatoare a câştigat lupta cu boala.

„Nu am bani. Am traversat o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, care mi-a lăsat nişte goluri uriaşe pe care acum trebuie să le acopăr. Va trebui să muncesc cel puţin încă doi ani ca să pot să-mi asigur ce nu am plătit în trecut, asigurări şi alte lucruri pe care trebuia să le achit, şi să pot respira din nou”, a declarat Teo Trandafir.

„Am investit, am pierdut nişte bani, a fost splendid. Am râs, am mers mai departe, dar hai să nu mai facem de două ori aceeaşi greşeală. Cum spunea un bun prieten, citez: «Greşeşte cu mândrie, greşeşte cu onoare, dar nu fi atât de prost încât să greşeşti de două ori într-un loc»”, a mai spus ea.

 

Citeste si...
N-ai sa crezi cu ce se ocupa noul iubit al Madalinei Pamfile!