Revenirea lui Teo pe micul ecran este aşteptată cu mare interes, în special din partea concurenţei, Cătălin Măruţă şi Simona Gherghe, care se vor „duela” cu „mama” emisiunilor de divertisment.

Teo TrandafirÎnsă cea mai emoţionată este Teo însăşi, care a aşteptat foarte mult această întoarcere. Deşi a mai avut oferte până acum, nici o propunere nu a satisfăcut-o suficient.

„Acum este vorba de o emisie în direct. Anterior, mi s-au propus emisiuni înregistrate. Asta s-ar putea să fie o emisiune mai intensă ca solicitare, decât cele propuse până acum. Ştiu să fac asta, pot să fac asta. Până acum, mi s-au propus ori lucruri mult prea uşor de făcut, ori mult prea rar de făcut, emisiuni care ţin mai degrabă de evenimente. Vreau ca fiecare zi să fie ziua mea”, a declarat Teo.

Probabil că în tot acest timp ar fi vrut să revină tot în trustul Media Pro, unde a mai avut apariţii sporadice, cum a fost într-o telenovelă, însă speranţele ei nu s-au finalizat. Şi asta, spre încântarea de azi a turcilor de la Kanal D.

Nu a mai avut o emisiune din 2008, când a apărut la Prima Tv cu „TeoLive”. Între timp a cochetat cu politica, intrând în Parlament, în 2010, din care a demisionat subit câteva luni mai târziu. Deşi se spune că la Pro Tv câştiga câte 25.000 de euro pe lună, iar la Romantica primise 40.000 de euro pe lună, ca director de post, cu o uriaşă primă de instalare de 600.000 de euro, după Prima TV Teo a ajuns un şomer de lux, cu bani puşi deoparte.

Şi cu toate astea, astăzi spune că din 2008 până acum din punct de vedere financiar i-a fost extrem de dificil.

„Nu mi-a fost greu, ci mi-a fost îngrozitor de greu. Fiecare zi a reprezentat o provocare, deoarece în fiecare zi trebuia să mă gândesc la altceva. Am predat constant la o şcoală de televiziune, m-am întâlnit cu oameni noi aproape în fiecare zi şi, pentru mine, a fost teribil de important, pentru că am ţinut contactul cu oamenii care mă privesc”, a apreciat, destul de evaziv, Teo.

Cert este că reîntoarcerea cu o emisiune în direct, din septembrie, o remontează şi îi dă mari emoţii, îndrăgitei Teo. Este vorba totuşi de o pauză de aproape cinci ani!

„Revenirea pe sticlă este o nebunie de emoţii şi trebuie să fii foarte inconştient să nu te sperii, pentru că stai în fiecare zi în faţa unor oameni pe care îi consideri şi îi simţi destepţi, sensibili şi ştii că fiecare dintre ei reprezintă o poveste de viaţă unică şi irepetabilă. Fiecare dintre cei care mă privesc sau care acum citesc acest articol, analizându-se, va înţelege că am dreptate. Fiecare om are o poveste de viaţă uluitoare. Toţi am spune, la un moment dat: dacă s-ar scrie o carte despre viaţa mea, ar avea un succes nebun. Deci eu mă prezint în fiecare zi în faţa unei biblioteci vii”, spune noua vedetă a postului Kanal D.

Nu se dezice nici în angajamentul pe care şi-l ea, când spune că în continuare este în satre să facă orice pentru audienţă: „Dacă întrebi pe cineva care s-a aruncat cu frânghia în gol de la etajul şase al unei clădiri ce este în stare să facă pentru audienţă, răspunsul este: <tot ceea ce pot face, prin mine, fără să rănesc pe altcineva>“.

În ce priveşte concurenţa, Teo transmite un mesaj cu „zâmbete”: „Cu umor şi prietenie, le doresc succes! Nu cât al meu!”.

Citeste si...
Vine iarna! Lapoviţă şi ninsoare în aproape toată ţara

3 COMENTARII

Comments are closed.