Mihai Gâdea s-a luat în colţi cu Crin Antonescu, până când moderatorul a primit un SMS de la mama lui…

gadeacrin

După ce a mărturisit că a primit un SMS de la mama sa, realizatorul de televiziune Mihai Gâdea i-a spus preşedintelui PNL, Crin Antonescu, că a spus toate lucrurile critice la adresa lui tocmai pentru că ”ţine la el”.

După o emisiune în care preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi Mihai Gâdea s-au certat aproximativ două ore, realizatorul Antena 3 i-a explicat liderului liberal, motivat de un SMS al mamei sale, că toate criticile aduse au fost tocmai pentru că ”ţine la el”.

”Mama mea mi-a dat mesaj în timpul emisiunii, care v-a votat, aşa cum am făcut-o şi eu. Şi mi-a spus <cum, dar de ce vă certaţi>. Vreau să ştiţi că dacă vi s-a părut că am fost aşa cum mi-aţi spus, să ştiţi că eu în mod real şi uman am ţinut şi continui să ţin la dvs. Dintre toţi politicienii, am câţiva politicieni în care mai cred. Vă mărturisesc că nu mi-a venit să cred. Este ca şi când te duci la cafeneau favorită, te duci în fiecare dimineaţă acolo, comanzi cafea, un croissant şi ăla ţi le pune în braţe”, i-a mărturisit Gâdea.

Gadea.jpg

Totodată, realizatorul de televiziune s-a arătat foarte afectat de ultimele mişcări politice ale lui Crin Antonescu, dar, în cele din urmă, i-a cerut scuze preşedintelui PNL.

”Eu când v-am auzit că nu veniţi la Antena 3 că nu vreţi să bateţi mătănii anti Băsescu, când am auzit că v-aţi întâlnit cu Traian Băsescu, eu, mă credeţi sau nu, nu suntem într-o conspiraţie. Sunt convins că dvs nici pe departe n-aveţi cum să fiţi comparat cu Traian Băsescu, dar neavând nişte răspunsuri, am fost dezamăgit. Poate că timpul va arăta că eu am greşit. E o chestie de revoltă şi dezamăgire personală. Dacă v-am jignit în vreun fel, chiar îmi pare rău”, a mai spus Gâdea.

În replică, Antonescu i-a spus lui Gâdea că ar trebui să ţină cont de sfatul mamei sale, la fel cum Victor Ponta ar trebui să ţină cont de părerile mamei lui: „Nu e frumos să vă certaţi. Mama dvs. are dreptate”.

”Eu am venit, v-am răspuns la întrebări, cum vă puteţi imagina că eu voi ironiza aşa ceva, având în vedere că şi mama domnului Ponta i-a spus <ai încredere în omul ăsta, că prieten mai bun n-ai avut>. Eu vă spun dvs. aveţi încredere şi respectaţi ce vă spun mamele dumneavoastră pentru că într-adevăr puţin oameni din PSD l-au sprijinit pe Victor Ponta”, a răspuns Antonescu.

 

Citeste si...  Dăncilă rămâne pe poziții. Codrin Ștefănescu infirmă zvonul remanierii