Tenismena Dayana Yastremska a anunţat că a încheiat colaborarea cu antrenorul Sascha Bajin.

Tânăra sportivă din Ucraina a ales să comunice decizia prin intermediul reţelelor sociale.

„Aş dori să anunţ că după US Open am decis să pun stop colaborării cu Sascha Bajin. Vreau să-i mulţumesc pentru tot şi să-i urez succes. A fost o experienţă bună pentru mine.”, a scris Dayana Yastremska, pe Twitter.

Tenismena Dayana Yastremska (25 WTA) era pregătită de Sascha Bajin de mai puţin de un an şi îşi va anunţa noul antrenor în această toamnă, scrie WTA.

Antrenorul, care în trecut a mai lucrat cu Serena Williams şi Naomi Osaka, a reacţionat, după ce sportiva din Ucraina a anunţat „ruptura” pe reţelele sociale.

„Sunt sigur că aţi văzut deja declaraţia Dayanei, aşa că iat-o şi pe a mea”, a scris Sascha Bajin, pe Twitter.

„Vreau să cred că amândoi ne-am dorit acelaşi lucru, doar că felurile noastre de a ajunge acolo au fost diferite. Cu siguranţă am învăţat multe de la tine şi vreau să mulţumesc întregii familii pentru că a avut încredere în mine.

Sunt sigur că faptul că nu ne-am văzut timp de 6 luni şi nu ne-am antrenat împreună a dus mai mult înspre separare decât să ne facă să fim mai uniţi ca şi echipă. Lucrurile se întâmplă cu un motiv şi îi doresc Dayanei şi noii ei echipe toate cele bune. Vă iubesc pe toţi, Sascha.”, este scrisoarea antrenorului.


Citeste si...
Novak Djokovic și Danielle Collins, dispută pe seama protocoalelor stabilite de organizatorii meciurilor