Evolio NEOS este cel mai nou produs din oferta integratorului român Evolio. Smartphone-ul a ajuns și la noi în redacție, unde a trecut printr-o serie de teste.

evolio_neos_8_64632000

Cei de la Evolio nu sunt intrați de foarte mult timp pe piața smartphone-urilor fiind cunoscuți, mai degrabă, pentru numeroasele tablete care oferă specificații decente la un preț foarte bun.

Lucrurile par să se schimbe, compania promițând noi modele de smartphone-uri care se vor încadra în gamele high-end, mid-range și low-end.

Evolio NEOS este un smartphone cu dotări mid-range care nu se remarcă prin altceva decât design și prețul scăzut, de 579 lei.

Introducere

Spuneam mai sus că Evolio nu este de mult timp jucător pe piața de smartphone-uri. Primul model, adică Evolio Happy, a fost lansat în 2013 și a avut parte de o primire destul de bună pe piață, fiind numit de mulți un best-buy. Clona de Samsung a fost urmată de Evolio X6, un phablet cu preț piperat, dar cu specificații bune (cel puțin pe hârtie). Românii nu s-au oprit aici și au lansat Evolio Onyx, un telefon low-end care arată exact ca un iPhone 3G.

Evolio NEOS a fost lansat în urmă cu aproximativ o săptămână și vine să completeze cumva gama de telefoane prezentată mai sus. Smartphone-ul are un design elegant și nu arată ca o clonă a vreunui smartphone cunoscut, ci chiar reușește să iasă în evidență la acest capitol. Vă voi spune mai multe puțin mai târziu.

La capitolul specificații nu este nimic care să dea pe spate. Telefonul are un display IPS cu diagonală de 4,5 inch și rezoluție 540×960 sub care se ascunde un procesor ciudățel, produs de Broadcom, cu patru nuclee și frecvență de 1,2 Ghz. Spațiul de stocare este de 8 GB, iar memoria RAM este de 1 GB. Camerele fotografiază la 8, respectiv 0,3MP, iar bateria este de 2.000 mAh și oferă o autonomie decentă, la nivelul altor smartphone-uri de preț similar.

Citeste si...
Primul iPhone se vinde şi cu 2.000 de dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.