Taximetristul care l-a dus la poliție pe subofițerul MApN care și-a ucis iubita a declarat că îl cunoștea pe bărbat și că, atunci când l-a văzut urcându-se în mașină, plin de sânge, a crezut că acesta era urmărit. 

Subofițerul MApN din Dâmbovița care și-a înjunghiat mortal iubita, într-un coafor, s-a urcat într-un taxi și a cerut să fie dus la poliție, după ce a comis crima. Taximetristul care l-a dus pe bărbat la poliție a declarat că îl cunoștea pe acesta.

„L-am văzut plin de sânge pe mâna dreapta. L-am întrebat ce-a păţit, era speriat, vorbea incoerent. „Mi-am bătut nevasta, du-mă repede la poliţie”, aşa mi-a zis. Eu am crezut că îl aleargă cineva. După aia am aflat ce s-a întâmplat în oraş, am făcut legătura. Îl cunoşteam, mi-a fost soldat la un moment dat, cu ani în urmă. L-am mai dus cu maşina cu câteva zile în urmă, atunci mi-a zis că s-a despărţit de nevastă, că o iubea, că are un copil cu ea. L-am lăsat la poliţie, am plecat în staţia de taxi, apoi m-a sunat un coleg să-mi spună ce s-a întâmplat. Atunci am făcut legătura”, a povestit taximetristul care l-a dus la poliţie pe plutonierul criminal, potrivit Observator TV.

Citeste si...
Stefănescu, mesaj pentru cei care critică decizia CCR

Militarul care și-a ucis iubita trăise mai mult timp în concubinaj cu iubita lui cu aproape zece ani mai tânără decât el. Marți, el a intrat în coaforul în care femeia se afla la Titu în localitatea ei natală și a înjunghiat-o în fața angajatelor, dar și a celorlate cliente aflate acolo.

Tânăra nu a avut nicio șansă în urma loviturilor primite, ea murind la scurt timp.