Tatăl artistei din onești Loredana Groza, poetul Vasile Groza, și-a anunțat candidatura pentru Consiliul local Onești din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), pe lista lui Laurențiu Neghină.

Anunțul acestei candidaturi Tatălui loredanei Groza pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 a fost făcut chiar de tatăl artistei, pe contul său de Facebook:

”Pentru că politica din spatele calculatorului, sau de pe banca din fața blocului nu are niciodată o finalitate și pentru că iubesc Oneștiul, am hotărât să trec la un alt nivel drept pentru care m-am alăturat lui Laurentiu Neghina pentru a pune umărul la dezvoltarea ONEȘTIULUI. Îl știu de mic pe Laurențiu, știu de unde a plecat și unde a ajuns prin muncă cinstită. Este un om realizat atât în plan familial cât și financiar. Și pentru că pe un om îl caracterizează faptele, îmi dă încrederea că Laurențiu va pune întreaga sa experiență în slujba comunității. M-am alăturat lui Laurențiu Neghină cu încrederea că experiența mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte în cadrul Consiliului Local Onești.

Să fie într-un ceas bun!”, a scris Vasile Groza, pe rețeaua de socializare.

Loredana Groza, de la „Vocea României” la „X Factor”. E cel mai nou jurat din show-ul muzical de la Antena 1

Și fiica poetului Vazile Groza, Loredana, a decis să facă o schimbare, pe plan profesional, în materie de televiziune, plecând de la Pro TV la Antena 1. Înainte era antrenoare de voci, la „Vocea României”, acum va alege talente la „X Factor”.

Astfel, artista va face echipă la masa juraților, împreună Delia și Ștefan Bănică Jr., la show-ul de talente „X Factor”, care se pregătește să revină la Antena 1.

Alegeri locale în aer liber! Propunerea vine din partea lui Robert Turcescu
Deputatul PMP Robert Turcescu propune ca alegerile locale să fie organizate în aer liber, astfel încât ca votanții să fie cât mai puțin expuși riscului de infectare cu Covid-19. Robert Turcescu a scris, pe Facebook, că vremea ar putea permite o asemenea variantă, dacă toamna va fi lungă.


Citeste si...
Rareş Bogdan, încrezător, anunță că PNL va câștiga în toate orașele mari la locale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.