Președintele Senatului și al ALDE nu se implică în războiul dintre Guvernul României și primarii de mari orașe. Edilii au venit săptămâna trecută la București pentru a se plânge de faptul că bugetele pentru orașele pe care le conduc sunt mult prea mici. Tăriceanu susține că atât edilii, cât și guvernul au dreptate.

Nu am fost la discuțiile dintre ministrul de Finațe și Asociațiile Municipiilor, dar în această săptămână voi avea o discuție cu domnul Teodorovici pentru a vedea cum au fost împărțiți banii în trecut”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

„Marile orașe din România au venituri consistente la buget. Unele din ele termină exercițiul financiar cu excedente, ceea ce e păcat Acest lucru se datorează faptului că forța de muncă vine să lucreze în aceste mari orașe și din localitățile din care provin nu plătesc taxe, astfel încât bugetele să se echilibreze, deci este nevoie de o echilibrare. Fiecare municipalitate are un sentiment de frustrare atunci când pierde bani, este de înțeles, dar trebuie să găsim o formulă de echilibrare.

Citeste si...
Guvernul sesizează Parchetul pentru finanţarea nelegală de Cabinetul Boc a stadionului "Ion Moina"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.