Călin Popescu Tăriceanu a reacționat dur la declarațiile Vioricăi Dăncilă în care îi acuza de „lașitate” pe cei care vor demisiona din Executiv. Președintele ALDE îi amintește premierului că „i-a propus să aibă curajul să vină cu restructurare. Nu a avut curajul.”

E foarte amabilă doamna Dăncilă pentru că face un apel la racolarea membrilor noștri și ne califică pe ceilalți drept lași. Ei bine, vreau să vă spun că observ la doamna Dăncilă că i-am propus să aibă curajul să vină cu restructurare. Nu a avut curajul. Să dea afară jumătate din secretarii de stat, nu a avut curajul. Să vină cu alt pogram de guvernare în Parlament… și așa mai departe”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, după ședința Biroului Politic Central al ALDE.

Citeste si...
Tânăra incendiată de pușcăriașul eliberat, operată din nou

Premierul a anunțat pe pagina de Facebook că PSD va rămâne la guvernarea țării, iar cei care vor demisiona din executiv „fug de responsabilități” și dau dovadă de „lașitate”.

„PSD va merge înainte cu guvernarea țării și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016”, a scris Viorca Dăncilă, luni, pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.