Călin Popescu Tăriceanu este de părere că Lia Olguţa Vasilescu ar putea fi o candidată bună la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Discuţiile în coaliţie despre un eventual candidat comun nu au avut loc încă, a mai precizat liderul ALDE.

„Ea (Lia Olguţa Vasilescu – n.r.) are un profil politic foarte bun, ca primar al Craiovei, ca ministru al Muncii”, a afirmat Tăriceanu, la TVR.

Liderul ALDE l-a criticat în termeni duri pe Klaus Iohannis, pentru că a respins nominalizarea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării. „Băsescu, cât era de smintit, nu stătea să pună frâne, nu băga băţul prin gard. El fusese ministru, ştia ce înseamnă un minister fără cap. E jale. Niciun funcţionar nu lucrează nimic”, a precizat Tăriceanu.

Citeste si...
Atenţie la ţânţari! Încă un român ucis de virusul West Nile

Întrebat dacă PSD şi ALDE au discutat pe tema susţinerii unui candidat comun la preşedinţie, Tăriceanu a răspuns: „Nu au existat aceste discuţii, dar nu e târziu. Prima scadenţă la care trebuie să performăm este la europarlamentare. Suntem acum prinşi cu legea bugetului, apoi sper să se mai degajeze scena politică, să discutăm şi alte subiecte, mergem sau nu mergem pe listă comună. În ceea ce priveşte candidatura le prezidenţiale, eu nu mă grăbesc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.