Un Târg de Crăciun cum nu s-a mai văzut, asta le-a promis timișorenilor edilul Nicolae Robu. A alocat aproape 100.000 de lei numai pentru beculețele, zeci de mii, care au acoperit cu o cupola, centrul orașului și arterele importante. Mirosul peștilor rumeniți în ulei a cucerit centrul Timișoarei.

Această prezentare necesită JavaScript.

În premieră, târgul a alocat un loc special pentru alimentație, unde restaurantele au deschis tarabe cu bucate tradiționale. Pe lângă mezeluri de porc și fasolea cu ciolan au adăugat în meniu și produse de litoral – hamsii prăjite.
O vizită în Târgul de Crăciun de la Timișoara scoate la iveală mai ales standuri cu îmbrăcăminte de sezon de import.
”Anul acesta, la Târgul de Crăciun sunt amplasate 90 de căsuţe în Piaţa Victoriei, Zona Soarelui şi Piaţa Dacia. Sunt 10 căsuțe cu kurtos, 10 cu mâncare gătită, 45 cu produse de sezon, din care 15 sunt produse de artizanat şi hand made și 25 de căsuțe cu mâncare ambalată. Conform HCL191/ 2012 prin care s-a aprobat Regulamentul de organizare al Târgului de Crăciun, valoarea contractului de colaborare este între 1500 lei şi 4000 lei, în funcţie de produsele comercializate”, explică Alina Pintilie, directorul Direcției de Comunicare din cadrul Primăriei Timișoara.

Citeste si...  Monica Gabor transmite pe Facebook gânduri care nu sunt ale ei