Adrian Zglobiu s-a speriat când poliţiştii au venit să-l salte de acasă

  Zglobiu

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a încercat să se sinucidă, anunţă Neptun TV. Când a văzut că polițiștii vin să îl ia de acasă pentru a-l duce la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare, Adrian Zglobiu a încercat să își ia viața. A luat un cuțit și a vrut să își taie gâtul. A fost chemată o ambulanță de urgență, iar bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Constanța. Acesta are o rană superficială care nu îi pune viața în pericol, spun medicii. Un polițist care a încercat să îi ia cuțutul s-a rănit la mână.

Bărbatul a fost dus ieri la Secția de Psihiatrie din Palazu Mare pentru o nouă expertiză. Deși sâmbătă medicii au decis că are discernâmânt, ieri i-au pus în vedere să se interneze benevol, pentru o nouă expertiză, în caz contrar urmând să fie spitalizat cu forța pentru o lună.

Tot ieri, Adrian Zglobiu a fost chestionat din nou cu privire la incidentul de sâmbătă, după gravele acuze pe care le-a adus luni procurorilor. Bărbatul spune că anchetatorii l-au amenințat că va ajunge în închisoare și va fi violat și i-au dat de înțeles că și rudele lui sunt în pericol. Zglobiu i-a acuzat pe procurori că l-au amenințat cu violul ca să declare că ar fi fost pus de primarul Radu Mazăre să îl scuipe pe Traian Băsescu.