Tânărul care a dispărut în Munții Bucegi acum aproape două luni a fost găsit mort. Salvamontiştii din staţiunea Buşteni i-au descoperit cadavrul în în porţiunea superioară a Văii Jepilor, o zonă extrem de dificilă și periculoasă, cunoscută atât localnicilor, cât și pasionaților de drumeții montane.

De Tânărul care a dispărut din județul Dâmbovița în cauză nu se mai știa nimic din 27 iulie. Atunci, el a urcat pe munte, şi-a lăsat bicicleta la cabana Caraiman şi a plecat mai departe fără să spună nimănui unde vrea să ajungă și ce planuri are. N-a mai revenit la cabană să își ridice bicicleta, iar după aproximativ două săptămâni familia a alertat autoritățile.

Duminică, 6 septembrie, 15 salvatori din cadrul echipelor Salvamont Prahova au pornit într-o nouă acţiune de căutare a tânărului. Ploile căzute peste noapte au adus la vale un rucsac în care s-a găsit, printre altele, și cartea de identitate a tânărului dispărut, precum şi câteva obiecte personale pe care familia le-a recunoscut.

După doar câteva ore de căutări, un cadavru a fost descoperit în porţiunea superioară a Văii Jepilor, informează Salvamont Buşteni. Era al tânărului din Dâmbovița, dispărut din luna iulie.

„Familia a anunţat dispariţia lui după aproape două săptămâni de când salvamontiştii din Buşteni au descoperit bicicleta. Aceştia au făcut căutări încă de atunci, în speranţa ca-l vor găsi pe proprietar în viaţă”, au precizat salvatorii montani.


Citeste si...
Actriţa Jessica Szohr, în tandreţuri cu Tommy Chiabra