Tânărul care a dispărut în Munții Bucegi acum aproape două luni a fost găsit mort. Salvamontiştii din staţiunea Buşteni i-au descoperit cadavrul în în porţiunea superioară a Văii Jepilor, o zonă extrem de dificilă și periculoasă, cunoscută atât localnicilor, cât și pasionaților de drumeții montane.

De Tânărul care a dispărut din județul Dâmbovița în cauză nu se mai știa nimic din 27 iulie. Atunci, el a urcat pe munte, şi-a lăsat bicicleta la cabana Caraiman şi a plecat mai departe fără să spună nimănui unde vrea să ajungă și ce planuri are. N-a mai revenit la cabană să își ridice bicicleta, iar după aproximativ două săptămâni familia a alertat autoritățile.

Duminică, 6 septembrie, 15 salvatori din cadrul echipelor Salvamont Prahova au pornit într-o nouă acţiune de căutare a tânărului. Ploile căzute peste noapte au adus la vale un rucsac în care s-a găsit, printre altele, și cartea de identitate a tânărului dispărut, precum şi câteva obiecte personale pe care familia le-a recunoscut.

După doar câteva ore de căutări, un cadavru a fost descoperit în porţiunea superioară a Văii Jepilor, informează Salvamont Buşteni. Era al tânărului din Dâmbovița, dispărut din luna iulie.

„Familia a anunţat dispariţia lui după aproape două săptămâni de când salvamontiştii din Buşteni au descoperit bicicleta. Aceştia au făcut căutări încă de atunci, în speranţa ca-l vor găsi pe proprietar în viaţă”, au precizat salvatorii montani.


Citeste si...
Actriţa Jessica Szohr, în tandreţuri cu Tommy Chiabra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.