Tânără mămică a fost a fost ucisă chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Diana a fost omorâtă în propria locuință din Sibiu de fostul său iubit.

Tânără mămică din Sibiu a fost ucisă chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Diana a fost ucisă în propria locuință din Sibiu de fostul său iubit.

Diana, mama unei băiețel de patru ani, a fost înjunghiată de 20 de ori de fostul iubit în casa ei din Sibiu.

Tânăra se despărțise de criminal și își făcuse un nou iubit. Se pare că agresorul nu a putut trece peste despărțire și, orbit de gelozie, a decis să-i distrugă viața Dianei, potrivit Ora de Sibiu.

După ce a urmărit-o toată ziua, Viorel, în vârstă de 40 de ani, a intrat peste ea în casă și a înjunghiat-o. Apoi a plecat la fratele lui din Deva, unde s-a și predat polițiștilor.

Criminalul, șofer de TIR, le-a mărturisit anchetatorilor că a amenințat-o de mai multe ori pe Diana după despărțire. Tânăra a reușit să obțină și un ordin de protecție împotriva și spera că va fi lăsată în pace.

Apropiații fetei au povestit că Diana își făcuse un nou iubit și că i-ar fi lăsat un ultim mesaj chiar înainte să fie ucisă. L-a anunțat pe acesta că a ajuns cu bine acasă, fără să se gândească vreun moment la ce avea să urmeze.

„În acea seară ea a lucrat până la ora 21:00 la un magazin din mall. După lucru, a plecat cu mașina către părinții ei în localitatea Mârșa. Acolo s-a întâlnit cu băiatul cu care vorbea în prezent. La ora 21:30 a ajuns la Mârșa și a parcat mașina în fața blocului, aproape de locuința părinților, și a plecat cu mașina băiatului. Criminalul a urmărit-o tot drumul, probabil când i-a văzut a înnebunit de furie. La ora 23:10 s-au întors, fiecare cu mașina lui, ea a venit către Sibiu acasă, iar băiatul cu care vorbea a plecat la casa lui

Probabil el a plecat mai repede către Sibiu. Diana a vorbit cu băiatul ăsta până în apropierea casei. La ora 23:56 i-a dat mesaj că a ajuns acasă, el a întrebat-o dacă e bine și ea i-a spus că da”, au spus apropiații femeii.

După doar câteva minute, Diana a fost înjunghiată cu cuțitul de 20 de ori.

Citeste si...
Un Copil de 11 ani a descoperit corpul neînsuflețit al mamei sale, înjunghiată de iubit