Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a reacționat după ce în presă au apărut informații despre o tânăra membră a Partidului Național Liberal care se lăuda pe internet cu sinecura primită de la partid. „Regret nespus incidentul. Am solicitat în cursul zilei de ieri demisia doamnei”, a spus Alin Tișe.

„Regret nespus incidentul. Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Tânăra s-a lăudat pe internet după ce fusese numită în Consiliul de Administrație al unui spital din Cluj-Napoca: Mulțumesc pentru încredere și susținere PNL Cluj!
În timp ce alții se chinuie să-și ascundă sinecurile politice, o tânără din PNL s-a lăudat pe internet cu numirea ei în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie, aflat în subordinea Consiliului Județean Cluj. Claudia Ardelean a fost pe „baricade” în campaniile electorale de anul trecut, scrie clujust.ro.

„Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”, a scris tânăra pe Instagram, unde a postat un selfie din fața Consiliului Județean și un GIF cum semnează contractul.

Tânăra liberală

De-a lungul timpului, Claudia Ardelean s-a pozat cu personalități, de la Cătălin Botezatu la Ludovic Orban, și i-a fost aproape primarului Emil Boc în campania de la alegerile locale.

În declarația de avere, pe care a trebuit să o depună în calitate de candidat la Consiliul Local, apare că nu deține niciun bun, conduce un Mercedes cu contract de comodat și că a încasat în octombrie-decembrie 2019 suma de 4.515 lei în calitate de angajată la Napoca International Trading SRL, firmă care comercializează cosmetice și parfumuri.

Citeste si...
Jurnaliştii Eurosport nu s-au sfiit să o ironizeze pe Halep