Tacamuri Inox: Cele mai bune 5 Seturi

0

Intr-un local HoReCa este bine sa existe cat mai multe obiecte de calitate. Printre ele se afla si vesela si accesoriile care contribuie la un aspect general frumos, care sa inspire calitate superioara. Asadar, putem sa vorbim despre tacamuri inox ca fiind de baza pentru un restaurant care doreste sa fie bine vazut si apreciat de catre clientii lui. Mai jos puteti sa gasiti informatii importante legate de modul in care se face alegerea unui set de tacamuri si cateva seturi pentru care puteti opta pentru restaurantul dumneavoastra:

Cum sa alegi setul perfect de tacamuri

Indiferent de localul pentru care se alege setul de tacamuri, acesta este un lucru pentru care este bine sa fie investit timp. El devine un accesoriu al oricarei mese si daca este de calitate, atunci proprietarul poate sa beneficieze de acel set pentru o mare perioada de timp. Niste tacamuri inox de calitate pot sa fie de ajutor in ornarea meselor si in aducerea clientilor potentiali. A cumpara tacamuri restaurant de la RoseHome este intotdeauna o varianta de inalta calitate si care se ridica la standardele dorite.

Pentru ca nu este un lucru pe care o firma il cumpara foarte des, este bine sa fie ales conform dorintelor si nevoilor localului. Asadar, trebuie sa se simta bine atunci cand este luat in mana, sa aiba o greutate potrivita. De asemenea setul trebuie sa arate bine, sa fie placut la atingere si sa fie incadrat in stilul restaurantului respectiv. Cel mai mult conteaza calitatea. Tacamurile de inox trebuie sa fie bine finisate, sa aiba o forma care sa fie buna pentru mancat. Este bine sa fie un set complet, care sa includa linguri, furculite si cutite de acelasi fel pentru a orna frumos masa la servirea clientilor.

Cele mai bune 5 Seturi

La RoseHome variantele de seturi de tacamuri sunt multiple. Mai jos sunt descrise cateva dintre ele si integrarea lor in restaurant:

  1. Genware old English

Acest set de tacamuri este de inspiratie englezeasca. El are un aspect vintage, care este recunoscut imediat dupa forma in sine a capatului tacamurilor si investigand designul cozii acestora. Este potrivit atat in localurile care imbina vechiul si noul, care aduc combinatii inedite contemporane si includ in acelasi timp mici detalii vechi, autentice sau care imita aspecte din trecut.

  1. Genware Square

Acest set de inox este complet, avand furculita, lingura, cutit, lingurita de cafea, lingura desert, furculita si cutit pentru desert. El are o calitate superioara care se simte mai ales in zona manerelor tacamurilor, care au o greutate placuta si o forma patrata. Acestea sunt potrivte pentru orice tip de restaurant, fiind versatile.

  1. Genware TearDrop

Aceasta serie de tacamuri este frumoasa si eleganta. Este folosita mai ales in zonele mai rafinate, insa poate sa fie adaptata oricarei tipologii de afaceri care implica zona HoReCa. Forma alungita a tacamurilor le scoate in evidenta si le face sa fie placute vizual.

  1. DPS Elegance

Un set elegant, precum ii spune si numele, DPS Elegance, este potrivit pentru locatiile HoReCa de toate tipurile. Manerele acestor tacamuri sunt speciale, lungi si rotunjite, avand un design modernizat si frumos.

  1. DPS Autograph

Aceste tacamuri sunt de inalta rezistenta, fiind din inox 18/10. Ele sunt destinate utilizarii largi si sunt potrivite pentru multe restaurante, hoteluri, pub-uri.

In concluzie, restaurantele si locatiile HoReCa au nevoie de accesorii de calitate, printre care si seturi de tacamuri potrivite imaginii afacerii.

Citeste si...
Sex sub dus - intre o experienta fierbinte si un orgasm ceresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.