A profitat de faptul ca avea spectacol in Turcia si a ramas acolo pentru a se bucura de o mini vacanta. Sylvia a facut furori la piscina, intr-un costum de baie foarte elegant, iar turcii au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut-o.

Această prezentare necesită JavaScript.

Zilele trecute, Sylvia si partenerul ei de scena DJ Rynno au plecat in Turcia, unde aveau de sustinut un concert. Cei doi au cantat la un resort de lux din Belek, iar apoi artista a decis sa mai ramana cateva zile acolo, pentru a se bucura de o mini vacanta la Marea Mediterana.

Inca de cand a urcat pe scena, cantareata i-a lasat fara grai pe turci, facandu-si aparitia intr-un body extrem de sexy, acoperit cu benzi cu pietre stralucitoare. A dansat de mama focului si si-a unduit formele apetisante pe ritmurile muzicii, dar asta nu a fost decat preludiul a cee ace avea sa urmeze.

Adevaratul “spectacol” a avut loc abia a doua zi, cand Sylvia si-a petrecut cateva ore la piscinele din complex, unde si-a etalat silueta aproape perfecta intr-un costum de baie foarte elegant, negru cu imprimeu de leopard. La lasarea serii, artista a dat piscina si sezlongul pe spa-urile din incinta resortului, unde s-a bucurat de un rasfat ca la carte.

“Locatia este de vis, mai ales pentru cei carora le place sa inoate. Sunt opt piscine imense! Nu am mai vazut asa ceva! La spa am experimentat pentru prima data masajul turcesc, la hammam, facut la patru maini. Vi-l recomand!”, a spus Sylvia, incantata de experienta turceasca.

Citeste si...  Sylvia adora sa fie ceruta de sotie...numai sa n-o pui sa dea cu subsemnatul