Sute de bucureşteni stau, zilnic, la rând la apa rece de la fântânile de mare adâncime

Sute de bucureşteniCanicula din Capitală a adunat din nou marţi, 30 iulie, sute de bucureşteni la cele cinci fântâni de mare adâncime cu apă rece de cea mai bună calitate şi gratis, deschise de Primarul Neculai Onţanu în mai multe zone din sectorul 2.

Sute de bucureşteni de toate vârstele vin zilnic la fântâni să se aprovizioneze cu apă, mai ales în zilele toride, cum este în această perioadă, când apa are o temperatură scăzută şi este consumată cu foarte mare plăcere.

Multe persoane încep să se aprovizioneze încă din cursul nopţii, încărcaţi cu bidoane de diverse dimensiuni pentru procurarea preţiosului lichid.

ele cinci fântâni sunt alimentate cu apă ce provine din pânza freatică de mare adâncime şi care la rândul ei este alimentată din izvoarele Munţilor Carpaţi.

Primarul Neculai Onţanu a amenajat în sectorul 2 cinci fântâni de mare adâncime în zonele intens circulate de bucureşteni pentru aprovizionarea gratis a acestora cu apă de cea mai bună calitate: Fântâna lui Bucur în Piaţa Obor, Fântâna „Omeniei” în Parcul Motodrom, Fântâna „Sfânta Maria” în Parcul Florilor,·Fântâna „Educatorilor” în Parcul Naţional şi Fântâna „Armoniei” în Parcul Obor.

Citeste si...  Incredibil, cine îi sare în aparărare Adrianei Bahmuţeanu!