Anunțați-vă şi prietenii, distribuiți canalul oficial de YouTube și videoclipurile de pe el și încercați să-l faceţi cât mai vizibil, pentru că aceasta va fi sursa principală de materiale speciale al lui Fuego Paul Surugiu, pregătindu-vă de marile surprize care ni le oferă ARTISTUL. 

Fuego Paul Surugiu. De felul lui este un om liniștit, simplu, fără a avea vreodată ifose de vreun fel. Chiar dacă mulți îl consideră înfumurat, sunt de fapt contrariul, plăcândui mereu să fie popular, să comunice, să vorbescă și să povestescă cu oamenii, în limita timpului și a dispoziției lui. Firește că de multe ori este obosit. Și chiar se gândeste zilele acestea la oboseala noastră, la felul în care ne extenuăm din dorința absurdă de a fi cât mai buni, mai performanți, de a avea și a dărui. Lăsăm astfel în plan secund consecințele care au, fără a cuprinde tăcerile în ele, efect devastator. Nu uitați de canalul lui oficial de YouTube, cel de mai jos, unde găsiți cele mai speciale piese și clipuri cu ARTISTUL IUBIT! https://www.youtube.com/channel/UC2JaOnYrHPeX3l9ixV8i6ig

Citeste si...
Cum îți dai seama că ai depresie sezonieră

https://www.youtube.com/channel/UC2JaOnYrHPeX3l9ixV8i6ig

2 COMENTARII

  1. Un mare artist, de o sensibilitate si modestie rara…Astept cu multa bucurie si nerabdare surprizele pregatite de el!Respect si mult succes in toate proiectele, Fuego!

  2. Fuego este cel mai mare artist roman. Deosebit, cu mult bun simt, modest, o persoana placuta tuturor. Merita admirație și respect… Succes în noile proiecte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.