Seară de seară se bat în audienţe, de la pupitrul ştirilor, îmbrăcate elegant. Iată însă că vacanţele sunt un bun prilej pentru celebrele prezentatoare să-şi încarce bateriile în ţinute lejere, scrie Click!. Fotografiile postate de Andreea Esca, Simona Pătruleasa şi de Andreea Berecleanu, pe conturile sociale, le-au adus mii de like-uri, din partea fanilor, care au recunoscut, la unison, că toate au picioare superbe.

Andreea Esca are doi copii mari, Alexia şi Aris, însă şi acum, la 45 de ani, îşi permite luxul să se fotografieze  în costum de baie. Să nu credeţi că ştirista PRO TV arată impecabil, fără eforturi.

Andreea Esca (45 de ani) a bifat un concediu în Italia

Fostă înotătoare de performanţă, Andreea merge aproape zilnic la bazin, dar şi la sala de sport, pentru a-şi menţine trupul tonifiat: „De trei ori pe săptămână, moartă-coaptă, o oră muncim pentru forma fizică. Fac Pilates Allegro, adică un Pilates mai forţos. Sportul este foarte important, mai ales atunci când nu mai ai 20 de ani. Nu e totul să arăţi bine, la suprafaţă”, a declarat Esca.

Simona Pătruleasa (43 de ani) a făcut furori la piscină

Andreea Berecleanu (43 de ani), şi ea mămică a doi copii, Eva şi Petru, şi-a postat pe conturile sociale fotografii din vacanţa petrecută în Grecia, alături de soţul ei, medicul estetician  Constantin Stan. Cu acest prilej, Andreea a renunţat la farduri, iar rochiţele lejere i-au scos în evidenţă trupul de zeiţă, pe care şi-l păstrează cu sport şi dietă.

Citeste si...  Se prevăd noi scumpiri ale carburanților

Alessandra Stoicescu (42 de ani), în pantaloni scurţi, în Maldive

La 1,71 m înălţime, ştirista Antenei  1 are doar 50 kg, purtând la haine măsura XS: ”Am renunţat la dulciuri şi mănânc multe supe şi ciorbe. La prânz prefer o salată şi un peşte, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă e la ora 17.00. Dacă mi se mai face foame, mănânc iaurt cu seminţe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a explicat ea, într-un interviu.

Corina Caragea (35 de ani) s-a relaxat în Insula Bali

Simona Pătruleasa (43 de ani) a eliminat şi ea, în ultimii ani, pâinea şi dulciurile, iar rezultatele sunt vizibile, afişând recent, în concediul din Italia, petrecut cu soţul ei, Sabin Ivanof, un trup de sirenă. Dar şi alte ştiriste sunt bune de podiumul de modă.

Oana Andoni (39 de ani) poate fi oricând şi fotomodel

Oana Andoni (39 de ani) şi Corina Caragea (35 de ani), colege la PRO TV, par să ţină aceeaşi dietă, având siluete ca trase prin inel. Alessandra Stoicescu (42 de ani), fosta ştiristă a Antenei 1, s-a bucurat de o ploaie de complimente din partea fanilor, după ce s-a pozat în pantaloni scurţi, în vacanţa din Maldive, petrecută alături de soţul ei Sergiu Constantinescu.