Tuturor ne place să mergem să cântăm, dar unii chiar exagerează. Un bărbat de 65 ani din China a ajuns la spital cu dificultăţi de respiraţie, după ce a cântat peste 2 ore la un bar de karaoke

Un Bărbat din regiunea Nanchang, identificat doar după numele de familie Wang, a cântat 10 melodii la rând, străduindu-se să atingă notele înalte. Acesta nu s-a oprit nici atunci când a început să simtă o durere în partea stângă, scrie South China Morning Post.

Cântăreţul ghinionist a mărturisit că a interpretat „melodii pe care le cântă în mod frecvent”, iar în momentul în care a ajuns la note foarte înalte, a simţit că avea dificultăţi de respiraţie. Bărbatul s-a dus acasă, dar a doua zi a trebuit să se ducă la un spital din apropiere, pentru că durerea se acutizase.

Citeste si...  PNL nu iartă PSD şi le reprosează că, pentru spectacol, a trimis doi detinuti politici la Cotroceni

Medicul chinezului a spus că problemele au apărut din cauza presiunii pulmonare ridicate, o afecţiune comună în rândul vârstnicilor.

Totodată, cadrul medical a oferit un sfat amatorilor de karaoke: „Este mai bine să nu cântăm pentru o perioadă de peste două ore”.

Foto: Hepta