Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, câştigătoarea Ligii Europa, joacă joi, de la ora 22.00, la Budapesta, pentru Supercupa Europei. La meciul de pe Puskas Arena pot asista şi spectatori.

Bayern Munchen a mai jucat de patru ori pentru Supercupa Europei, reuşind o singură victorie, în 2013. De cealaltă parte, FC Sevilla a jucat de cinci ori şi a câştigat tot doar o dată, în 2006.

Echipe probabile:

Bayern: Neuer – Lucas Hernandez, Boateng, Alaba, Davies – Goretzka, Kimmich – Sané, Müller, Gnabry – Lewandowski. Antrenor: Hans-Dieter Flick

FC Sevilla: Bounou – Navas, Koundé, Diego Carlos, Escudero – Rakitić, Fernando, Jordán – Suso, En-Nesyri, Ocampos. Antrenor: Julen Lopetegui

Meciul va fi arbitrat de englezul Anthony Taylor, ajutat de asistenţii Gary Beswick şi Adam Nunn, compatrioţi de-ai săi, iar rezervă va fi israelianul Orel Grinfeeld.

Arbitrul VAR va fi Stuart Attwell, iar asistent VAR, Paul Tierney, ambii din Anglia.

Bayern Munchen a câștigat finala Uefa Champions league după ce a surclasat-o în finală pe Paris Saint Germain cu 1-0, în vreme ce Sevilla s-a impus în finala Uefa Europa League după ce a învins-o pe Inter Milan cu 3-2.

Meciul dintre câştigătoarea Ligii Campionilor, Bayern Munchen, şi cea a Europa League, Sevilla FC, programat joi seara pe Puskas Arena din Budapesta, va fi prima partidă din cupele europene la care prezenţa suporterilor din nou admisă, pe fondul pandemiei de coronavirus.

UEFA a anunţat că va autoriza, la acest meci, revenirea spectatorilor în tribune, în limita a 30 la sută din capacitatea stadionului.

Toţi fanii care se vor afla în tribune trebuie să se afle la cel puţin 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii, să poarte mască tot timpul, să îşi dezinfecteze mâinile oricând este posibil, să se supună măsurării temperaturii corporale la intrarea în stadion şi să respecte locurile alocate de UEFA.

La Supercupa Europei vor fi invitaţi 500 de angajaţi din sistemul sanitar din Ungaria.


Citeste si...
Gotze, felicitat de iubită chiar pe teren. Poze "fierbinți" cu modelul german